Sponsrar

Royal Rehab sponsrar Nina Steinbach

Nina Steinbach är hundtokig i allmänhet o retrieverkär i synnerhet. Hon har haft golden retrievers i över 20 år och har idagsläget fyra golden-tikar. Nina har tävlat i lydnad, rallylydnad, viltspår och apportering och är inte ovan att få stå på prispallen. Både 2014 och 2015 kvalades det in till rallylydnads-SM med både Bindie och Ebba.

Nina är allmänlydnads- o rallylydnadsinstruktör och är även utbildad beteendevetare med specialinriktning på pedagogik. Som Nina själv beskriver det ”jag brinner verkligen för hundträning, både min egen och i rollen som instruktör”

Bindie (Andhämtningens ZC Hanna)

Bindie är en golden retriver född 2006, med en gedigen meritlista med framstående placeringar inom såväl lydnad (elitnivå) som rallylydnad och apportering. Numera satsas det helhjärtat på rallylydanden och är som sagt kvalificerade för SM andra året i rad.

Bindie blev Årets Rallylydnadshund i tidningen Brukshunden 2014 o det är jag väldigt stolt över. Hon vann SM 2016 och placerade sig precis utanför pallen på 2017 års SM .Att tävla m Bindie är ngt av det roligaste jag vet – vi är verkligen ett team som jobbar ihop o Bindie älskar att få visa upp vad hon kan inför folk o verkligen lyser av arbetslust o glädje. ”Bindie är en ren drömhund att arbeta och leva med”

Ebba (Havtornets Ruby Cabernet)
Även Ebba är en golden retriver, född 2010. Hon är flockens blygaste men pussigaste medlem. Tävlar också både elitlydnad, rallylydnad och planer finns även på en agilitykarriär. ”Ebba är som gjord för just agility – ursnabb och vig som en vessla och med ett härligt studs i benen”.

Nina Steinbach med Bindie  Royal rehabs sponsorekipage

Nina Steinbach med Bindie Royal rehabs sponsorekipage